Stolici.mk Продавница за квалитетни столици и бироа со најдобри цени

Office & Home Mesh Chair Monti Large HS Black Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,750.00ден
Без ДДВ: 4,750.00ден
Office & Home Mesh Chair TORINO Big Black Modern Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,200.00ден
Без ДДВ: 4,200.00ден
Office & Home Mesh Chair ERGONOMIC Black Modern Adjustable with Metal Base Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,790.00ден
Без ДДВ: 4,790.00ден
Gaming Chair Shark 135 Black & Red Ново
Armrests: Yes Angle Tilt lock: Yes Castor size and material: 50 mm / 2", PVC Seat height (cm..
6,500.00ден
Без ДДВ: 6,500.00ден
Gaming Chair Dragon Blue Racing 030 Black & Blue Ново
Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни ..
7,500.00ден
Без ДДВ: 7,500.00ден
Large Gaming Desk Carbon Metal Wood Black with Decals 120x60x75 Ново
Large Gaming Desk Carbon Metal Wood Black with Decals Size: 120cm x 60cm x 75cm Weight load capaci..
7,990.00ден
Без ДДВ: 7,990.00ден
Office & Home Mesh Chair ErgoMax 780 Large with Leg Support Black Ново
• квалитетен анатомски стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија и..
6,900.00ден
Без ДДВ: 6,900.00ден
ErgoNova Executive Modern Office & Home Chair Nowy Styl Black Ново -39% Распродадено
ErgoNova е анатомски, ергономичен и висококвалитетен работен стол од европскиот произ..
24,000.00ден 14,700.00ден
Без ДДВ: 14,700.00ден
Chester Office & Home Chair Ergonomic Black Red Ново -15% Во продавница
Chester Office & Home Chair Ergonomic Black Redквалитетен ергономски стол со мрежеста облога..
3,890.00ден 3,290.00ден
Без ДДВ: 3,290.00ден
LINEA Executive Modern Chair Nowy Styl Manager Steel Chrome & Black Pure Natural Leather Ново По нарачка
LINEA Executive Modern Chair Nowy Styl Manager Steel Chrome & Black Pure Natural LeatherBein..
24,500.00ден
Без ДДВ: 24,500.00ден
TORO HB Executive Modern Mesh Chair Large Green / Black Ново -11% Распродадено
Квалитетен ергономски стол за удобна долготрајна употреба во канцеларија и дома Висок анатомск..
10,990.00ден 9,800.00ден
Без ДДВ: 9,800.00ден
Office & Home Mesh Chair TECHNO HB Tall Back Black Ново По нарачка
Office & Home Mesh Chair TECHNO HB Tall Back Black• квалитетен и модерен анатомскистол,..
12,800.00ден
Без ДДВ: 12,800.00ден
Office & Home Eco Leather Chair Cargo Black Ново -13% Распродадено
• квалитетен стол со еко-кожа облога удобен за секојдневна употреба во канцеларија или домашни ..
4,800.00ден 4,200.00ден
Без ДДВ: 4,200.00ден
Office & Home Mesh Chair Monti Large HB Leather Black Ново
Квалитетен ергономски стол за удобна долготрајна употреба во канцеларија и дома Седиштето и на..
5,900.00ден
Без ДДВ: 5,900.00ден
Nadir Executive Modern Chair Nowy Styl Black Eco Leather Ново Во продавница
Nadir Executive Modern Chair Nowy Styl Black Eco LeatherModern robust, versatile and ergonomic c..
14,990.00ден
Без ДДВ: 14,990.00ден
Office Chair Fixed Black & Chrome ISO Ново Распродадено
Канцелариски стол • метална конструкција • црна бојаManufactured by NowyStyl (Made&n..
2,750.00ден
Без ДДВ: 2,750.00ден
Fly Black & Orange Modern Office & Home Chair Nowy Styl Ново Во продавница
Fly Black & Orange Modern Office & Home Chair Nowy StylModern lightweight, versatile and..
6,500.00ден
Без ДДВ: 6,500.00ден
Fly Black & Red Modern Office & Home Chair Nowy Styl Ново Распродадено
Fly Black & Red Modern Office & Home Chair Nowy StylModern lightweight, versatile and er..
6,500.00ден
Без ДДВ: 6,500.00ден
Fly Black & Blue Modern Office & Home Chair Nowy Styl Ново Во продавница
Fly Black & Blue Modern Office & Home Chair Nowy StylModern lightweight, versatile and e..
6,500.00ден
Без ДДВ: 6,500.00ден
Fly Astro Selfie White Modern Kids & Home Chair Nowy Styl Ново Во продавница
Fly Astro Selfie White Modern Kids & Home Chair Nowy StylModern lightweight, versatile and e..
6,900.00ден
Без ДДВ: 6,900.00ден
MARVO GM01 Gaming Chair Floor Mat XL Extra Large Size Protective 1100x1100mm Ново
MARVO GM01 Gaming Chair Floor Mat XL Extra Large Size Protective 1100x1100mmМарво Гејмерска зашт..
1,990.00ден
Без ДДВ: 1,990.00ден
Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Black Ново
Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Metal BlackГолема работна фотелја изработена од к..
7,990.00ден
Без ДДВ: 7,990.00ден
Executive Modern MANAGER Big Chair OC110 Steel Chrome Black Ново
Executive Modern MANAGER Big Chair OC110 Steel Chrome BlackModern versatile and ergonomic Manage..
9,990.00ден
Без ДДВ: 9,990.00ден
Office & Home Mesh Chair NAPOLI Green Modern Adjustable with Metal Base Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,600.00ден
Без ДДВ: 4,600.00ден
Office & Home Mesh Chair NAPOLI Pink Modern Adjustable with Metal Base Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,600.00ден
Без ДДВ: 4,600.00ден